Започна божиќната акција „Ѕвездено небо за Исус“

Започна божиќната акција „Ѕвездено небо за Исус“

Оваа година може да учествувате во божиќната акција „Ѕвездено небо за Исус“ донирајќи електронски

Во тек е божиќната акција „Ѕвездено небо за Исус“. Витлеемското небо е поставено во просториите на Радио Марија, а вашиот доброволен прилог една ѕвезда ќе блесне на небото. Посетете ја нашата интернет страница и донирајте електронски за Радио Марија на следниот линк https://radiomarija.mk/doniraj/. Со уплата на вашиот прилог вие сте дел од оваа благородна акција. Може да донирате и повеќе ѕвезди. Да го направиме ѕвездено небото за Исус.

Акцијата трае до 10 јануари 2020 година.

 

ЛИНК ЗА ДОНАЦИЈА

Categories: Настани

About Author