Uncategorized

Back to homepage
Uncategorized

Разговор со Елена Ѓорѓиовска

Слушајте ја емисијата овде:

Uncategorized

Разговорот со Ана Марија Јованова

Слушајте ја емисијата овде:

Uncategorized

Разговор со Д-р Борка Грнчарова

Слушајте ја емисијата овде:

Uncategorized

Почина поранешниот директор на Радио Марија, монс. Антун Циримотиќ

Во раните утрински часови на празникот свети апостоли Симон и Јуда Тадеј, 28 октомври 2020 година, во Скопје премина во домот на Отецот свештеникот на Скопска бискупија, монс. Антун Циримотиќ.

Uncategorized Образовни

Минути за здравјето

Во емисијата се зборува за важноста на здравјето кое претставува физичка, психичка и духовна рамнотежа за човечкиот организам. Познати лекари ќе ни ги приближат современите спознанија од подрачјето на медицината

Uncategorized

Започнува Деветницата за празникот Рождество Христово

Од 29 декември 2019 до 6 јануари 2020 година на програмата на Радио Марија со почеток во 19.45 часот ќе можете да се придружите на Деветницата за Рождеството Христово. Со