Почетна

Back to homepage

Помогнете ја работата на Радио Марија

Радио Марија е радио за духовен раст, промовирање на христијанските вредности, култура и образование. Радиото е непрофитно и функционира благодарение...
Read More

Ретроспектива на вести

Инфорамции и преглед на случувањата од Црквата во Македонија и светот од прва рака. . Премиерно емитување Недела во 11:45...
Read More

Поетски филигран

Премиерно емитување: Четврток во 21:00 часот Репризно емитување: Недела во 01:30
Read More

Слика без рамка

Колажен радио магазин што се интересира за животот и постоењето од секој негов агол. Изобилува со инфорамции за културни настани...
Read More

Разговор за тебе и за мене

Оваа емисија ја изложува христијанската вера и духовност како одговор на желбите и прашањата на секој човек, верник или не,...
Read More

Македонски културен колаж

Емисијата ќе нè води да ги запознаеме и да го собереме наследството на нашите предци, со одговорност, од своја страна,...
Read More

Чекориме во верата

Во емисија се зборува за хагиотерапијата. Хагиотерапијата е метода за оздравување на човечката духовна димензија, односно на душата и е...
Read More

Едукативна емисија за деца која придонесува уште од детството, да се научи да се пронајде радоста во сѐ, дури и...
Read More

Емисија за бракот и семејството

Емисијата за бракот и семејството зборува за убавините и предизвиците на христијанскиот брак и семејството. Како да му дозволиме на...
Read More

Минути за здравјето

Во емисијата се зборува за важноста на здравјето кое претставува физичка, психичка и духовна рамнотежа за човечкиот организам. Познати лекари...
Read More

 

НАСТАНИ

ЗДРУЖЕНИЕ