ДОНИРАЈТЕ РАДИОПРИЕМНИК СО РАДИО МАРИЈА

ДОНИРАЈТЕ РАДИОПРИЕМНИК  СО РАДИО МАРИЈА

Кога живееме според правилото „Остани дома, спаси живот“, во кризно време кое наметна да држиме дистанца, Радио Марија е најблиску до вас, до вашите срца и е вашиот најблизок придружник.

Овие денови Радио Марија сака преку своите радиоприемници на кои е прикажана Пресвета Богородица со Детето Исус, да биде присутно во многу домови, да биде со многу осамени лица, но за тоа е потребна вашата поддршка драги слушатели и пријатели на Радио Марија. Со вашиот придонес во знак на донација за радиоприемниците, Радио Марија ќе влезе во многу домови, и ќе донесе радост и утеха на оние на кои најмногу им е потребно.

Можеби познавате некој на кој би можел да му подарите од овие радиоприемници, контактирајте нè за да можете да го донирате или пак ќе дозволите ние тоа да го направиме за вас и да подариме радиоприемник на некој кој има потреба од него. Донирајте за радиопримениците на Радио Марија.

На овој начин имаме можност да ја искажеме нашата солидарност со оние во потреба и ќе овозможиме христијанскиот глас и надежта да бидат присутни и кај нив.

За повеќе информации за оваа донаторска акција ве молиме  контактирајте нè на следниот телефонски број 076 519 272.

Categories: Настани

About Author