Posts From admin

Back to homepage
Настани

Генералниот директор на Реновабис професор д-р отец Томас Шварц во посета на Радио Марија

Во петок 21 јули 2023 година Радио Марија во Струмица го посети генералниот директор на Реновабис професор д-р отец Томас Шварц, и г-дин Мартин Ленц, придружувани од директорот на Македонски

Настани

Генералната секретарка на Каритас Европа Марија Ниман во посета на Радио Марија

Во среда 19 јули 2023 година Радио Марија директорот на Радио Марија отец гоце Костов ја прими генералната секретарка на Каритас Европа Марија Ниман, која беше придружувана од Алесандро Кадорин,

Разговори

Разговор со Марија Димитриева

Слушајте ја емисијата овде:

Разговори

Разговор со ШК Цареви Кули

Слушајте ја емисијата овде:

Разговори

Разговор со Драган Гошев

Слушајте ја емисијата овде:

Разговори

Разговор со Јасминка Цамбулева

Слушајте ја емисијата овде:

Разговори

Разговор со Зоран Петков

Слушајте ја емисијата овде:

Разговори

Разговор со Невенка Стојанова

Слушајте ја емисијата овде:

Разговори

Разговор со Катерина Милушева

Слушајте ја емисијата овде: