Archive

Back to homepage
Настани

Донирај најмногу и добиј икона

За потребите на Маријатон 2021 година Радио Марија доби подарок икона со Христос. Иконата ќе ја добие лицето кое за време на Маријатон 2021 година, од сабота 22 мај од

Настани

Порака од уредникот за Маријатон 2021

Почитувани слушатели, донатори, волонтери и поддржувачи на Радио Марија,

Настани

Воскресение Христово 2021 година

Ова е втора година по ред како сржта на христијанскиот живот празникот Воскресение Христово го славиме во услови на пандемија од Ковид – 19. Зад нас сигурно дека е една