Преноси од Страстната седмица на Радио Марија

Преноси од Страстната седмица на Радио Марија

Католици.мк ги информира своите читатели дека на својата интернетска страница и facebook профилот ќе ги преземе и пренесува од Радио Марија богослужбите во Страстната седмица, кои ќе бидат преесувани од повеќе парохии.

Categories: Настани

About Author