Во недела директен пренос од Светата Литургија со бискупот Стојанов

Во недела директен пренос од Светата Литургија со бискупот Стојанов

Во недела 22 март 2020 година со почеток во 10.30 часот Скопскиот бискуп и Струмичко – скопски епарх монс.  д-р Киро Стојaнов ќе ја предводи светата Литургија од капелата во епископската резиденција.

Светата Литургија ќе може да ја следите преку директен пренос на следните линкови.

Интернет страници:

Радио Марија

Католици.мк

Facebook

Радио Марија Македонија

Католичка катедрала Скопје

Католици.мк

Categories: Настани

About Author