Воскресна честитка на бискупот Стојанов

Воскресна честитка на бискупот Стојанов

Проследете го обраќањето на Скопскиот бискуп и Струмичко- скопски епарх, монс. Киро Стојанов по повод празникот Воскресение Христово

Categories: Настани

About Author