Бискупот Стојанов и Апостолскиот нунциј Суриани во посета на Радио Марија

Бискупот Стојанов и Апостолскиот нунциј Суриани во посета на Радио Марија

На 23 ноември 2023 година Скопскиот бискуп и Струмичко – скопски епарх монсињор Киро Стојанов и Апостолскиот нунциј во Македонија монс. Лучијано Суриани го посетија студиото на Радио Марија во Струмица, каде беа примени од директорот на Радио Марија отец Гоце Костов, кој го запозна Апостолскиот нунциј за работата, програма и посланието на Радио Марија.

Categories: Настани

About Author