Зошто да донирам?

Back to homepage
Зошто да донирам?

Помогнете ја работата на Радио Марија

Радио Марија е радио за духовен раст, промовирање на христијанските вредности, култура и образование. Радиото е непрофитно и функционира благодарение на донации кое 100% се одржува преку донациите од своите