Posts From admin

Back to homepage
Uncategorized

Разговор со Д-р Борка Грнчарова

Слушајте ја емисијата овде:

Разговори

Разговор со Пере Јованов

Слушајте ја емисијата овде:

Настани

Првиот секретар на Италијанската амбасада во посета на Радио Марија

Во недела 6 март 2022 година директорот на Радио Марија о. Гоце Костов во просториите на радиото во Струмица го прими во посета д-р Марио де Роза, Прв секретар и

Разговори

Разговор со Доротеа Боцевска

Слушајте ја емисијата овде:

Настани

Бискупот Стојанов повикува на молитва за мир во Украина

Скопскиот бискуп и Струмичко – скопски епарх монс. Киро Стојанов упати повик до свештениците, монашките заедници и верниците во Македонија да се приклучат на молитвениот апел на папата Фрањо и

Настани

Порака за Божиќ од уредникот

Исусе повели во мојот живот, ти си добредојден Во овие неколку години како да се одвикнавме да ни доаѓаат гости во посета. Некако ја прифативме таа игра, повлекувајќи се во