Archive

Back to homepage
Настани

Генералниот директор на Реновабис професор д-р отец Томас Шварц во посета на Радио Марија

Во петок 21 јули 2023 година Радио Марија во Струмица го посети генералниот директор на Реновабис професор д-р отец Томас Шварц, и г-дин Мартин Ленц, придружувани од директорот на Македонски

Настани

Генералната секретарка на Каритас Европа Марија Ниман во посета на Радио Марија

Во среда 19 јули 2023 година Радио Марија директорот на Радио Марија отец гоце Костов ја прими генералната секретарка на Каритас Европа Марија Ниман, која беше придружувана од Алесандро Кадорин,

Разговори

Разговор со Марија Димитриева

Слушајте ја емисијата овде: