Archive

Back to homepage
Настани

Ходочастие во Меѓугорје

Од 25 до 28 мај 2023 година Радио Марија Македонија организираше ходочастие во Меѓугорје, Босна и Херцеговина, а го предводеше о. Гоце Костов, парох и директор на Радио Марија. На

Настани

Маријатон 2023

Почитувани слушатели, волонтери и донатори на Радио Марија, секоја година во месец мај, кој е посветен на нашата небесна Мајка, издвојуваме неколку дена за Маријатон, односно за моменти на заедништво

Разговори

Разговор со Нада Бајрактарова

Слушајте ја емисијата овде:

Разговори

Разговор со Марко Џамбазоски

Слушајте ја емисијата овде:

Разговори

Разговор со Фиданка Трајкова

Слушајте ја емисијата овде: