Утринска молитва

Радио Марија денот ќе го започнува со утринска молитва која ќе ја зема од молитвеникот Извор на животот, од Часословот на црквата или пак од некој друг молитвеник на црквата

Секој ден во 07:45 часот

Categories: Молитвени

About Author