Утринска информативна програма

Утринската инфомативна емисија нуди информации, вести, прилози и занимливости од земјата, регионот и светот поврзани со секојдневниот живот.

Емисијата ја уредуваат и водат: Данче Ичева, Павлинка Манолева, Јадранка Чадиновска

Премиерно емитување: Од понеделник до петок во 08:30 часот ; Сабота во 08:45 часот

About Author