Разговор со Вернер Стоилов, Костадин Каракашев и Димче Диков припадници на Републичките сили на тимот за брз одговор за пребарување и спасување при ДЗС, кои беа дел од спасувачката мисија во Р. Турција

Разговор со Вернер Стоилов, Костадин Каракашев и Димче Диков припадници на Републичките сили на тимот за брз одговор за пребарување и спасување при ДЗС, кои беа дел од спасувачката мисија во Р. Турција

Слушајте ја емисијата овде:

Categories: Разговори

About Author