Слово за живот

Емисијата Слово за живот ќе понуди размислувања и конкретни примери и сведоштва за заедништво меѓу луѓето, преку размислувања од Светото Писмо и конкретни сведоштва од економијата на заедништво.

Емисијата ја уредуваат и водат членовите на движењето на Фоколарините

Премиерно емитување: Четврток 16:30 часот

Репризно емитување: Петок 00:40 часот и Сабота 14:30 часот

Categories: Црковни

About Author