Слика без рамка

Колажен радио магазин што се интересира за животот и постоењето од секој негов агол. Изобилува со инфорамции за културни настани од Струмица и околина.

Премиерно емитување: 15:30 часот

Репризно издание: Четврток 00:40 и петок и недела во 15:30 часот

Categories: Образовни

About Author