Сервисни информации

Минутите за сервисните информации се резервирани за нашите слушатели за да имаат од прва рака инфорамција за временската прогноза, состојбата на патиштата, крводарителски акции, што се случило на денешен ден, светец на денот и се она што е потребно за да се започне денот.

Се емитува од понеделник до петок во 08:00 часот и сабота во 08:45 часот

About Author