Света Литургија

 Радио Марија секојдневно преку директен пренос од парохиите во Македонија ќе емитува Света Литургија, центар на црковниот и христијанскиот живот. Во рамки на Литургијата ќе се моли и молитвата Ангел Господов.

По некој посебен повод света Литургија се пренесува и во извонреден термин.

Од понеделник до петок во 18:00 часот

Сабота во 08:00 часот

Недела во 09:00 и 18:00 часот

Categories: Молитвени

About Author