Света Бројаница на Божјото милосрдие

Света Бројаница на Божјото милосрдие е молитва која што Исус ја објавува на света Фаустина Ковалска; запишана во „Дневникот на сестра Марија Фаустина Ковалска“ чија цел е смирување и ублажување на гневот Божји заради нашите гревови и гревовите на целиот свет. Ова е единствената молитва чиј автор е Исус Христос.

Преку телефонско јавување оваа молитва може да ја моли секој слушател во живо.

Секој ден во 15:00 часот и 03:00 часот

Categories: Молитвени

About Author