Растеме во верата – емисија за деца

Емисијата „Растеме во верата“ се состои од читање на Светото писмо за деца, во која на едноставен начин ќе им се пренесуваат библиските настани и лица при што ќе добијат поука за својот живот.

Емисијата ја уредува и води Јадранка Чадиновска

Премиерно емитување: Сабота и Недела во 19:00 часот

Categories: Црковни

About Author