Разговор за тебе и за мене

Оваа емисија ја изложува христијанската вера и духовност како одговор на желбите и прашањата на секој човек, верник или не, со помош на психологијата.

Емисијата ја уредува и води Павлинка Манолева

Премиерно емитување: 15:30 часот

Репризно емитување: Вторник 00:40 часот и сабота 15:30 часот

Categories: Образовни

About Author