Разговорот со Митко Тошев професор по ликовна уметност, Снежана Недева и Наташа Туфекчиева професорки по македонски јазик и литература во СОУ „Јане Сандански“ – Струмица

Разговорот со Митко Тошев професор по ликовна уметност, Снежана Недева и Наташа Туфекчиева професорки по македонски јазик и литература во СОУ „Јане Сандански“ – Струмица

Слушајте ја емисијата овде:

Categories: Разговори

About Author