Помогнете ја работата на Радио Марија

Радио Марија е радио за духовен раст, промовирање на христијанските вредности, култура и образование. Радиото е непрофитно и функционира благодарение на донации кое 100% се одржува преку донациите од своите слушатели.

Може да помогнете во работењето на Радио Марија на повеќе начини: молитва, волонтерска работа и донација. Доколку имате можност донирајте за Радио Марија, затоа што на тој начин Вие директно помагате за одржување на радиото во етер. За нас не постојат мали и големи донации, туку донации подарени од срце.

Им благодариме на сите за несебичната помош. Господ нека ве благослови и вашите дарови нека ги умножи стократно.

About Author

Related Articles