Пладневна програма „Моли и работи“

Емисијата е комбинација на молитва и духовен разговор. Во неа се моли Шестиот час на Црквата, Ангел Господов, се чита дневното Евангелие, а потоа понудува кратко размислување за него. Покрај ова во емисијата се обработува тема од верскиот живот, како и актуелни теми поврзани со човечкиот интегрален развој. По потреба се покануваат гости во емисијата, а има можност и за телефонско вклучување на слушатели.

Емисијата ја уредува и води о. Гоце Костов

Премиерно емитување: Од понеделник до петок во 11:15 часот

Реприза на едно од седмичните изданија: Сабота 11.15

Categories: Црковни

About Author