Неделно размислување – Не живее човек само од леб

Неделно размислување – Не живее човек само од леб

Емисијата „Неделно размислување“ на слушателите им ја пренесе сржта и резимето од неделното свето Евангелие. Поминаа 2000 години кога Словото Божјо – Исус Христос одеше по оваа земја – но тоа останува еднакво силно и способно да проговори и преку медиумите, преку радиото, да донесе утеха и надеж, како што тоа го правело низ вековите. Емисијата сака да ја открие убавината на Евангелието и да помогне подобро да се разбере и живее неделното Евангелие во секојдневниот живот.

Премиерно: Сабота во 20:30 часот

Репризно: Недела 00:40; 08:00 и 20:30 часот

Categories: Црковни

About Author