Монашки предизвик

Постојат многу католички монашки редови во светот, во кои влегуваат илјадници луѓе за да одговорат на повикот од Бог. Црквата е полна со многу уникатни души, кои Го посветуваат животот на Бог. Откријте го богатството на даровите на Светиот Дух и дознајте за монашките редови во Католичката Црква во емисијата „Монашки предизвик“!

Емисијата ја уредува и води Виолета Брзова Хаџиска

Премиерно: Вторник 16:00 часот

Репризно: Среда 05:30 и Сабота 18:00 часот

Categories: Црковни

About Author