Минути за здравјето

Во емисијата се зборува за важноста на здравјето кое претставува физичка, психичка и духовна рамнотежа за човечкиот организам. Познати лекари ќе ни ги приближат современите спознанија од подрачјето на медицината и нивното влијание врз квалитетот на животот. На тој начин сакаме да овозможиме подобар и поцелисходен увид во мистеријата на животот и здравјето.

Премиерно емитување: Понеделник 20:30 часот

Репризно емитување: Понеделник 00:40 часот

About Author