Медитации

Во емисијата „Медитации“ се читаат кратки размислувања од познати духовни автори, кои ќе помогнат вопродлабочувањето на себеспознавањето и духовниот раст.

Емисијата ја уредува и води Зоја Марковиќ

Премиерно: Вторник 15:30 часот

Репризно: Среда 00:40 часот и Недела 14:00 часот

Categories: Црковни

About Author