Локални вести

Емитување на локални информации од Струмица поврзани со културниот и општествениот живот во Струмица, а ќе бидат надполнувани со информации и соопштенија од јавен интерес и апели за добротворни цели.

Се емитува од понеделник до петок во 17:30 часот

About Author