Започнува Деветницата за празникот Рождество Христово

Започнува Деветницата за празникот Рождество Христово

Од 29 декември 2019 до 6 јануари 2020 година на програмата на Радио Марија со почеток во 19.45 часот ќе можете да се придружите на Деветницата за Рождеството Христово.

Со оваа молитва се ставаме на пат за Витлееем заедно со Марија и праведниот Јосиф. Преку неа Господ ќе ги отвори нашите срца за да може Исус да најде топол дом во нашите срца.

Придружете се!

Categories: Uncategorized

About Author