Духовна ризница за деца

Емисија во која на едноставен начин на децата им јаоткрива тајната на верата. За таа цел се користи традицијата на Црквата, катехези за мали деца, приказни, бајки, раскази… вдахнати од некои важни настани од Светото Писмо.

Емисијата ја уредува и води: Јадранка Чадиновска

Премиерно емитување: Вторник и Четврток во 19:00 часот

Categories: Црковни

About Author