Да ја запознаеме Библијата

Емисијата „Да ја запознаеме Библијата“ е посветена на читање на библиски текстови. Во согласност со традицијата на Црквата во оваа емисија го откриваме Божјото Слово запишано со човечка рака, односно Божјото писмо упатено до луѓето.

Емисијата ја уредува и води Спасе Спасов

Премиерно : Петок 21:00 часот

Репризно : Сабота 00:40 часот, Сабота и Недела 21:00 часот

Categories: Црковни

About Author