Во потрага по верата

Во емисијата „Во потрага по верата“ се пренесуваат извадоци од Светото Писмо, кој ни се водилка во откривањето на изворот на верата.

Текстовите ги чита Данче Стаменова

Премиерно емитување: Секој ден во 16:45 часот

Репризно емитување: Секој ден во 02:00 часот

Categories: Црковни

About Author