Вести од Црквата

Директни информации за теми поврзани со животот на Црквата во Македонија и светот.

Водители: Јадранка Чадиновска, Данче Ичева, Павлинка Манолева

Главен и одговорен уредник: Гоце Костов

Премиерно Се емитуваат од понеделник до петок во 14:30 часот

Репризно емитување: Секој ден во 02:00 и 07:00

About Author