Бог и денес прави чуда

Бог во историјата на спасение прави чуда. Но Бог и денес на посебен начин се послужува со луѓе, места и настани за да ја покаже и објави својата присутност во светот. Во оваа емисија ќе биде претставена Божјата интервенција во светот за кои науката нема објаснувања и одговор.


Емисијата ја уредува и води Данче Ичева

Премиерно: Четврток 15:30 часот

Репризно: Петок 01:15 часот

Categories: Црковни

About Author