Archive

Back to homepage
Разговори

Разговор со Пере Јованов

Слушајте ја емисијата овде:

Настани

Првиот секретар на Италијанската амбасада во посета на Радио Марија

Во недела 6 март 2022 година директорот на Радио Марија о. Гоце Костов во просториите на радиото во Струмица го прими во посета д-р Марио де Роза, Прв секретар и