Archive

Back to homepage
Настани

ДОЗНАЈТЕ КОГА Е СЛЕДНИОТ ДИРЕКТЕН ВИДЕО ПРЕНОС НА РАДИО МАРИЈА

Следен директен видео пренос на Радио Марија Кога: Недела 22 март 2020 година Во колку  часот: 18.00 часот Што ќе се пренесува: Света Литургија Од каде: Студио на Радио Марија

Настани

Во недела директен пренос од Светата Литургија со бискупот Стојанов

Во недела 22 март 2020 година со почеток во 10.30 часот Скопскиот бискуп и Струмичко – скопски епарх монс.  д-р Киро Стојaнов ќе ја предводи светата Литургија од капелата во

Настани

Радио Марија повикува на молитва

Почитувани слушатели, пријатели на Радио Марија, во изминативе денови поминуваме низ уште една криза за човештвото која е предизвикана од стравот за зараза од вирусот корона. Ситуацијата во некои земји