Четврток

Back to homepage

0:00 Слушате Радио Марија
0:10 Света Бројаница
0:40 Медитации
1:00 Емисија за земјоделство
2:00 Во потрага по верата
2:10 Музика
2.15 Емисија „Амвон“
2.30 Локални вести
2.40 Музика 
3:00 Света Бројаница на Божјото милосрдие
3:20 Музика 
4:00 Слово за Бога
4.30 Брак и семејство
5.00 Фејсбук статуси
5.30 Во потрага по верата
5.40 Музика
6:00 Света Бројаница
6:30 Музика 
7.00 Локални вести 
7:10 Музика 
7.30 Емисија „Амвон“
7.45 Утринска молива
7.55 Најава на програмата
8.00 Утринска информативна емисија
08.25 Кратки вести
10.25 Кратки вести
10.30 Слово за Бога
11.00 Музика 
11.15 Емисија „Моли и работи“ 
12.15 Пладневна програма
12.25 Кратки вести
14.25 Кратки вести од црквата
15:00 Бројаница на Божјото милосрдие 
15:20 Музика 
15.30 Бог и денес прави чуда
16.15 Музика
16.30 Слово за живот
16.45 Во потрага по верата 
16.55 Музика
17:00 Локални вести
17:10 Музика
17:30 Света Бројаница 
18.00 Света Литургија
18.40 Музика
19.00 Духовна ризница за деца
19.45 Света Бројаница со семејства
20.15 Музика 
20.30 Обожавање на Светото Причастие
21.00 Фб статуси
21.30 Слово за Бога
22:00 Вечерна молитва
22.10 Музика 
22.30 Света Бројаница
22.57 Најава на програмата за наредниот ден
23.00 Емисија „Моли и работи“