Недела

Back to homepage

0:00 Слушате Радио Марија
0:10 Света Бројаница 
0:40 Неделно размислување „Не живее човек само од леб“
1:10 Музика
1:30 Ретроспектива на вести на Радио Марија
2:00 Во потрага по верата 
2:10 Музика
2.15 Емисија „Амвон“
2.30 Вести на Радио
2.40 Музика 
3:00 Света Бројаница на Божјото милосрдие
3:20 Музика 
4:00 Слово за Бога (р)
4.30 Разговоро за тебе и мене
5.30 Во потрага по верата  (р)
5.40 Музика
6:00 Света Бројаница
6:30 Музика 
7.00 Вести на Радио Марија Македонија (р)
7:10 Музика 
7.30 Емисија Амвон
7.45 Утринска молитва
7.55 Најава на програма
8.00 Неделно размислување Не живее човек само од леб
8.30 Света Бројаница
9:00 Директен пренос од Света Литургија
10.10 Музика
10.30 Слово за Бога
11.00 Музика 
11.45 Ретроспектива на вести на Радио Марија
12.15 Музика 
12:30 Бог и денес прави чуда
13.15 Музика
13.30 Фејбук статуси
14.00 Медитации
14.15 Емисија Брак и семејство
14.45 Музика 
15:00 Бројаница на Божјото милосрдие 
15:20 Музика 
15.30 Разговор за тебе и мене
16.30 Музика
16.45 Во потрага по верата 
16.55 Музика
17:30 Света Бројаница 
18.00 света литургија
18.4
19.00 Растеме во верата
19.30 Музика
19.45 Света бројаница
20.15 Неделно размислување Не живее човек само од леб
20.30 Да ја запознаеме библијата
21.00 Слово за Бога – реприза
21.30 Вечерна молитва
22:00 Музика 
22.10 Света Бројаница
22.30 Најава на програмата за наредниот ден
22.57 Чекориме во верата