Виртуелна Црква

Back to homepage

ВИРТУЕЛНА ЦРКВА

Добредојдовте во нашата виртуелна црква. Ова е местото за вашата молитва. Подолу можете да ја напишете вашата молитвена накана, за која ние со задоволство ќе молиме во нашите молитвени програми. Исто така може да запалите виртуелна свеќа. Како? Погледнете го видеото?

Leave this field blank

Запалете виртуелна свеќа

Сакате да донирате за Радио Марија? Одберете го начинот за донација.

Title of the document ДОНИРАЈ

Погледнете кога е следниот пренос на Света Литургија или друга побожност

Title of the document ПОГЛЕДНИ