Банкарска трансакција

Back to homepage

БАНКАРСКА ТРАНСАКЦИЈА

Благодариме што се одлучивте да донирате за Радио Марија со траен налог. Ова се нашите податоци:

Доколку имате дополнителни прашања обратете се на нашата администрација на телефонскиот број 076 519 272.

На овој начин Вие директно помагате радиото да се одржи во етер, како и христијанскиот глас на да влезе во повеќе домови. За нас не постојат големи и мали донации, туку донации подарени од срце.

За вашите дарови молиме од Господ изобилство Божји благослов за вас и вашите семејства. Богородица нека измоли од својот Син да ги умножи вашите земски дарови во небесни.