Archive

Back to homepage
Настани

На Пат за Витлеем: Размислувања во Божиќнот пост

Радио Марија започнува со аудио размислувања во текот на божиќниот пост, како подготовка за празникот Рождество Христово. Пријавувањето е на вибер каналот насловен „На пат за Витлеем“. На 28 ноември