Archive

Back to homepage
Настани

Радио Марија започнува преноси на свети Литургии од Нова Маала

Радио Марија во соработка со парохија „Успение на Пресвета Богородица“ Нова Маала од 30 ноември па сѐ до крајот на месец декември 2021 година ќе врши директни преноси од светите

Разговори

Разговор со Нада Бајрактарова

Слушајте ја емисијата овде: