Archive

Back to homepage
Настани

Ден за молитва и пост

Во петок 11 декември 2020 година Радио Марија повикува на пост и молитва. Молитвената иницијативата е со благослов на епископот монс. д-р Киро Стојанов, кој воедно ќе ја предводи Светата