Archive

Back to homepage
Настани

Разговор на тема Кукуш, кукушани и бежанци

Имавме прекрасен разговор со одличен соговорник, г-ѓа Нада Бајрактарова, на една многу емоционална тема за многу струмичани: Кукуш, кукушани и бежанците. Одбележуваме 107 години од македонската Голгота – прогонот на