ДОЗНАЈТЕ КОГА Е СЛЕДНИОТ ДИРЕКТЕН ВИДЕО ПРЕНОС НА РАДИО МАРИЈА

ДОЗНАЈТЕ КОГА Е СЛЕДНИОТ ДИРЕКТЕН ВИДЕО ПРЕНОС НА РАДИО МАРИЈА

Следен директен видео пренос на Радио Марија

Кога: Недела 22 март 2020 година

Во колку  часот: 18.00 часот

Што ќе се пренесува: Света Литургија

Од каде: Студио на Радио Марија во Струмица

Categories: Настани

About Author